Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Policia Local -> Campanyes Policia Local

Campanya: "Podem Localitzar-te"

Tornar Imprimir

Campanya

Si tens alguna emergència...

Per tu, per la teua família "Podem Localitzar-te"

En açò consistix el nou programa de localització, allà on estigues, allí on et trobes, ajuda'ns a comunicar-nos amb tu, si vols que et localitzem. Estigues treballant, en la platja, en la muntanya, en el camp, de passeig, descansant...etc, podem localitzar-te per assumptes del teu interés, en açò consistix el programa de localització en cas de necessitat.

El que fem per part de la Policia Local de Benifaió és oferir un document on el ciutadà puga facilitar les dades que desitge perquè en un moment Donat se li puga localitzar i informar per motius relacionats amb sa casa, empresa, família, cotxes, camps...Etc. (Recorde que quantes més dades facilite, més fàcil serà comunicar-nos amb vosté).

El dit document el pot trobar en dependències municipals, com ara, Policia Local, Ajuntament, Biblioteca, Servici Socials, Centre Cultural, Piscina Coberta...I al final d'esta pàgina Web (pdf adjunt).

Una vegada òmpliga el document i firmat podrà entregar-lo en la Policia Local de Benifaió, siti en carrer nou 52, enviar-lo per correu electrònic (policía@benfiaio.es) o per fax 96.179.46.72.

Descàrrega d´arxius

Descargar archivo

07.02-Instància Campanya de Localització de la Policia Local
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Valenciano

Galeria multimedia

Documents

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es